Tuinveld, 's-Gravenzande

Plan je route naar de locatie van het project Tuinveld Fase 3 door een vertrekpunt in te voeren bij A.
Klik vervolgens op routebeschrijving.

Van:
Naar:Tuinveld Fase 3, 's-Gravenzande

Westland: een ontdekking waard!

Denk je aan Westland, dan denk je in de eerste plaats aan kassen en stranden. Westland heeft echter veel meer te bieden: pittoreske dorpskernen, verrassende winkelmogelijkheden, bijzondere natuur- en recreatiegebieden en heel veel recreatieve en culturele voorzieningen. Westland is echt een gebied om ontdekt te worden!

Jong en oud voelt zich thuis in Westland, met z'n uitgebreide voorzieningen- en activiteitenaanbod. Zo is een bezoek aan het driedaagse Varend Corso Westland iets wat je niet mag missen, maar ook de Westland Reünie, de jaarlijkse feestweek in Naaldwijk is zeker een bezoek waard. Voor wat betreft uitgaan zit je goed in Westland: Theater De Naald verzorgt de meest uiteenlopende voorstellingen, er zijn restaurants en cafés in alle soorten en maten en jaarlijks terugkerende evenementen voor mensen van diverse pluimage.

Westland leent zich heel goed voor allerlei activiteiten. Wat denk je van een fietstocht langs kassen, bos, over dijken en door de duinen? Of maak een rondvaart over de Westlandse wateren. Eindig bijvoorbeeld op het strand voor een frisse duik, een stevige wandeling of een heerlijk drankje in één van de strandtenten. Wil je wat anders dan anders? Ga dan eens golfen, skaten, bowlen of paardrijden in de omgeving.

Dynamisch 's-Gravenzande

's-Gravenzande is één van de negen kernen die gezamenlijk de gemeente Westland vormen. Met een kleine 20.000 inwoners is 's-Gravenzande een vriendelijke stad met een dorps karakter. De monumentale winkelpanden rondom het gezellige centrale plein van 's-Gravenzande, de goedbewaarde villa's in art-decostijl en de nabijheid van de natuur (met als beste voorbeelden het strand en het veelzijdige Staelduinse Bos) bepalen, naast uiteraard de alom aanwezige kassen, het typisch Westlandse beeld.

's-Gravenzande groeit en de onderwijs- en vrijetijds- en zorgvoorzieningen groeien mee. Kinderopvang en basisscholen zijn in groten getale aanwezig en er is een bloeiend verenigingsleven. Sportieve Westlanders verzamelen zich zaterdags in het Juliana Sportpark voor een korfbal-, voetbal-, zwem- of tennistraining of voor een ontspannend potje jeu-de-boules. Ouderen kunnen gebruik maken van handige klusdiensten, boodschappenservice of maaltijdbezorging. Dit alles bij elkaar maakt van 's-Gravenzande een dynamische gemeente waar het goed wonen, werken en recreëren is, voor iedereen.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Liesbeth Bruggeling
Helm & Heus Makelaars
Vreeburghlaan 1
2691 AA 's-Gravenzande
0174 419000
nieuwbouw@helmheus.nl

Liesbeth Bruggeling

Marcel Crans
Helm & Heus Makelaars
Vreeburghlaan 1
2691 AA 's-Gravenzande
0174 419000
nieuwbouw@helmheus.nl

Marcel Crans