Woon zoals je leeft in... de laatste fase van Tuinveld.

Van prachtige rijwoningen in de typische jaren 30 stijl tot royale twee-onder-een-kapwoningen, in Tuinveld fase 3 worden in totaal ongeveer 100 nieuwbouw woningen gerealiseerd. Dat is mooi wonen in 's-Gravenzande! Het eerste deel van 54 koopwoningen, in vier woningtypen, is gereed. De 20 woningen Bellefleur L en Gala/Elan zijn alle verkocht en in aanbouw. Het laatste deel bestaat uit 28 huizen gelegen aan de Boerenlaan en Rode Kruislaan:

Ook type Glorie van Holland wordt in de twee architectuurstijlen Jaren 30 en Oud-Hollands uitgevoerd.

Deze nieuw te bouwen, super energiezuinige koopwoningen van uiteenlopende grootte, indeling en ligging, versterken het ruime en gevarieerde beeld van de wijk. Ze bieden alle wooncomfort en duurzaamheid van nu. Door dit laatste deelplan, gelegen aan de Rode Kruislaan en de Boerenlaan wordt het groene en waterrijke Tuinveld nu echt compleet.

Tuinveld, nieuwbouw in een dorpse wijk

Tuinveld is een dorpse wijk, dichtbij het centrum van 's-Gravenzande, met een traditionele architectuur, klassieke bouwmaterialen, veel ruimte en vooral ook véél water en groen. De huizen zijn als het ware losjes over het gebied uitgestrooid. In de kern van de wijk is de bebouwing wat steviger. De kleuren, de rijke details, de verschillende kapvormen en de luxe materialen die je overal in het Westland ziet, vind je ook hier terug. De gehele wijk is dertigkilometerzone, wat de rust en de veiligheid ten goede komt..

Blikvanger in Tuinveld is De Gantel met langs de oevers weelderige fruitbomen. De boomgaard is een mooie link met de geschiedenis van de locatie, waar ook vroeger al fruitbomen stonden. Dwars door de wijk loopt ook de Atlantikwall. Deze oude tankgracht maakte in de tweede wereldoorlog deel uit van de Vesting Hoek van Holland, als onderdeel van de verdedigingslinie die de Duitse bezetters hebben opgericht tegen eventuele aanvallen van de geallieerden. Omdat de tankgracht zo'n bijzonder stuk historie in zich draagt, komt deze als doorgang terug in het ontwerp van Tuinveld.

Belangstelling? Schrijf je snel in!


Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Liesbeth Bruggeling
Helm & Heus Makelaars
Vreeburghlaan 1
2691 AA 's-Gravenzande
0174 419000
nieuwbouw@helmheus.nl

Liesbeth Bruggeling

Marcel Crans
Helm & Heus Makelaars
Vreeburghlaan 1
2691 AA 's-Gravenzande
0174 419000
nieuwbouw@helmheus.nl

Marcel Crans
Ligging van het project